top of page

Ziekte van Lyme

De ziekte van Lyme en een besmetting met co-infecties behandel ik door het MISAS behandelprotocol (supplementen en kruiden uit de Traditionele Chinese Geneeskunde) te combineren met een voor u gekozen homeopathisch middel.

Nadat duidelijk is om welke besmetting het gaat, gaan we met hulp van supplementen en kruiden de ontgiftingskanalen van uw lichaam open zetten. Daarna wordt de infectie met hulp van speciale kruidenformules bestreden. Het is belangrijk om tijdens de ontgifting uw lichaam te ondersteunen en uw immuunsysteem te versterken. Dat kan op verschillende manieren. 

Onderdeel van de behandeling van Lyme en co-infecties is het herstellen van de darmbarriere en het in balans brengen van de darmflora. Zijn er eventuele voedselintoleranties of laaggradige ontstekingen? Zijn er verstoringen in de mitochondria of in het endocriene systeem? 

Vaak is het ook nodig om de collagenen opnieuw op te bouwen omdat spirocheten hun energie uit de eiwitstoffen van o.a. bindweefsel, kraakbeen, zenuwscheden, pezen, hersenen- en ruggenmergvloeistof halen. 

                        aan deze pagina wordt nog gewerkt

bottom of page