top of page

Ervaringen

 

 
Mijn bevindingen met Yvonne Marklein zijn heel goed. Buiten het feit om dat zij heel kundig is heeft is ze ook heel menselijk. Zeker haar adviezen en er alles aan willen doen om je beter te maken doet ze met veel passie. Een hele fijne therapeute. 
C.H.

 

Wij zijn bij Yvonne terecht gekomen nadat mijn dochter zich behoorlijk verslikt had in een drop stokje van ijs. 10 dagen heeft ze uit angst niets gegeten. Huisarts, logopedist niemand kon haar helpen... na 1,5 week hoorde wij via de huisarts over Yvonne en konden wij gelukkig snel terecht. Wij hebben één consult gehad en de volgende ochtend belde Yvonne dat ze denkt het juiste middel te hebben gevonden, ze zei “ik denk dat ze eind van de dag weer eet” en dat deed ze inderdaad. Super dankbaar en blij waren wij en ook bij Filippa was de angst weg.

Groetjes Kristel

 
Sinds een tijdje ben ik in behandeling bij Yvonne Marklein in Huizen.
Ik was voorheen redelijk sceptisch maar door mijn ervaring in haar praktijk ben ik overtuigd van de geweldige werking van homeopathie. 
Daarbij vind ik Yvonne een fijn persoon, met een enorme inzet en grote deskundigheid.  
Afhankelijk zijn van medicatie heeft niet mijn voorkeur. Door mijn chronische klachten weet ik dat dit behandelingstraject misschien wat langer kan duren, 
maar stap voor stap kom ik verder, voel ik me sterker worden, en dit alles op een natuurlijke manier  :-) 
Ellen  

Ik kwam met  mijn dochter Lene  van 2,5 jaar bij Yvonne op consult. Vanaf haar geboorte kon Lene moeilijk in slaap vallen en ze sliep niet door. Ze viel alleen in slaap als ik naast haar lag en haar borstvoeding gaf. Dat kon soms heel lang duren. Bovendien werd Lene gedurende de nacht vaak wakker. Zij had dan last van het eczeem op haar armen, knieholtes en haar romp. Lene was ook angstig voor nieuwe situaties en onbekende mensen of dieren, zoals bijvoorbeeld de olifanten in Artis. Op zo'n moment wilde ze dan het liefst alleen maar bij mij zijn. 
Na het eerste consult schreef Yvonne Lene een homeopathisch middel voor. De klachten begonnen geleidelijk te veranderen. Het eczeem werd rustiger en Lene sliep steeds beter door. Ze werd ook zelfverzekerder en ging steeds meer de uitdaging van nieuwe situaties aan. Na ongeveer een half jaar was het eczeem helemaal verdwenen.
Lene heeft zich tot een zelfbewust en vrolijk meisje ontwikkeld. Ze is nog steeds gevoelig, maar deze gevoeligheid zit haar niet meer in de weg. 
Yvonne heeft een fijne en warme uitstraling. Mijn dochter is van nature verlegen. Lene voelde zich ondanks haar verlegenheid snel op haar gemak bij Yvonne. 
Irma, moeder van Lene, Amsterdam
Yvonne is een zeer gemotiveerde, rustige en integere homeopaat. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar en kon rustig mijn klachten vertellen. Ik vind haar zeer kundig en zou haar zeker aanbevelen. 
Ze vult, als het nodig is, de homeopathische behandeling aan met bloedonderzoek en orthomoleculaire therapie. 
Dat vond ik heel fijn en dat heeft bij mij tot een snelle verbetering van de klachten geleid. 
Gerrie
bottom of page