InnerWisdom

                     -  back to (inner) nature

We hebben allemaal een inner wisdom, een innerlijk weten, dat weet wat goed voor ons is en welke stap de volgende zou moeten zijn.

Door verplichtingen, nare ervaringen of drukte van het dagelijkse leven wordt deze stem soms niet gehoord. Het blijft een uitdaging om je eigen pad te volgen, een evenwicht te vinden tussen geven en nemen, (liefdevol) je eigen grenzen bewaken. 

In mijn praktijk zie ik regelmatig mensen die worstelen met het vinden en volgen van "hun pad". Homeopathie kan daar een waardevolle bijdrage leveren maar ook een goed gesprek kan levenslessen duidelijk maken en patronen zichtbaar laten worden, vooral als er nog geen sprake is van lichamelijke of psychische klachten.

Omdat ik zelf ervaar hoe goed je in de natuur tot rust kunt komen en antwoorden kunt vinden, bied ik vanaf januari 2019 ook coachingsgesprekken in de natuur aan. 

Door middel van meditatie, stilte-wandelingen of kleine opdrachten leert u uw eigen behoefden meer te voelen en stappen te zetten in een richting die u wilt.

De prijs voor 1,5 uur coaching is 75 Euro.

Heeft u interesse of een hulpvraag mag u me mailen:

y.marklein@gmail.com

of bellen: 0681-935743